Sites waar je AirPods kan kopen

Airpods 2 case kopen

AirPods oordopjes zijn een van de nieuwste oordopjes die op de markt komen. De meeste mensen houden van muziek en gaan voor oordopjes die een betere geluidskwaliteit hebben, goed in het oor passen en wat ze noemen ‘lossless’ geluid bieden. Niet goedkoop, die Airpods 2 case kopen kunnen tot 1000 dollar kosten.

Sommige nieuwe modellen zijn zelfs waterbestendig. Het grote voordeel van de AirPods oordopjes ten opzichte van de Sony Kphone of zelfs de Sennheiser cans is dat de gebruikte binnenoortechnologie├źn totaal anders zijn: de nieuwste versies gebruiken een halfgeleider om geluid over te brengen tussen de kussentjes en de gehoorgang. Dit is uitstekend. Het geluid wordt niet “verstoord” doordat de gehoorgang volledig is afgesloten voor geluidsoverdracht.

Hoe dan ook, de technische obstakels waar de makers van luchtoordopjes tegenaan lopen, zijn de materialen die worden gebruikt om ze broos te maken en de manier waarop ze momenteel worden getoond (op modemodellen) zijn echt heel slecht. AirPods oordopjes worden momenteel weergegeven in 3 oortelefoon stijlen die eruit zien als oortelefoons: de toonaangevende moderne modellen zijn de V-vormige, de Gradient Blade en de Oawa spoelen.

AirPods Review, een online layby, biedt een uitstekende selectie van lucht oortelefoons van enkele van de toonaangevende merken, zoals Grado, Sony, Sennheiser en nog veel meer. Veel van de oortelefoons zijn inderdaad, duurder dan de oortelefoons die in de aanbieding zijn. De beste oortelefoons die we bij de review vonden, waren echter de Sony Vonewoustic en het normale gesloten draadloze model, de Grado Hybrid.

AirPods Review, de layby site die wordt beheerd door oordopjes geleverd door aanbevolen sites, biedt een uitstekende selectie van oortelefoons van Sony, Sennheiser en andere gerenommeerde merken. De beste oortelefoons op layby sites zoals deze zijn degenen die minder dan $ 50 kosten. Op review sites worden oortelefoons zoals in dit artikel beschreven goed layby gegeven.

Een ander ding over layby sites is dat, hoewel ze misschien goed zijn in het vastleggen van mond-tot-mond informatie, reviews zoals deze zijn niet beschikbaar van alle sites. Dat betekent dat sommige van de beste layby sites hun eigen kwaliteitsbeoordelingen nog moeten ontwikkelen.

Earpad, onderdeel van de maker van de immens populaire wipe-screen disc, heeft zijn eigen superieure versie van een muziek CD ontwikkeld om het gat te vullen tussen het gebrek aan digitale muziek weergave van Discussed Discs en de mogelijkheid van het formaat om op te nemen, aangezien het op grote schaal beschikbaar is omdat het ook deel uitmaakt van de Discussed bibliotheek.

Om de zaken op een rijtje te zetten, kan het beste worden ingegaan op de muziekspelers van Sony en hoe deze zich zullen aanpassen aan de ASony V-sinks.

Scroll to top