Hoe uw telefoon te repareren – alles wat u moet weten

Gsm reparatie bergen op zoom

Als je je telefoon laat vallen, loopt het meestal niet goed af. Schermen barsten, glas versplintert en hoesjes splijten. Een telefoon laten vallen leidt meestal tot een telefoontje naar een gsm reparatie of de aanschaf van een nieuw toestel. Gelukkig zijn gevallen van uw telefoon laten vallen zeldzaam met de juiste zorg en onderhoud. Uw telefoon veilig houden tegen vallen is eenvoudig als u eenmaal de risico’s kent en weet hoe u ze kunt voorkomen. Leer hoe u uw telefoon veilig kunt houden tegen vallen zodat u hem nog jaren kunt gebruiken.

Wees voorzichtig waar je je telefoon neerlegt.

Je telefoon laten vallen is nooit goed. Maar het oppervlak waarop u hem laat vallen, kan het verschil maken. Harde oppervlakken zoals beton, asfalt en steen kunnen uw scherm direct verbrijzelen. Zelfs schijnbaar zachte materialen zoals hout of stof kunnen krassen op uw scherm veroorzaken. Uw broekzak is ook een zeer slechte plaats voor een telefoon. Een telefoon in uw zak kan worden geplet en geplet door uw lichaam. Dit kan uw telefoon beschadigen en onbruikbaar maken.

Investeer in een hoesje van goede kwaliteit

Een hoesje helpt uw telefoon te beschermen tegen vallen. Een hoesje van goede kwaliteit is gemaakt van dik, duurzaam materiaal dat niet breekt of barst als het valt. Een hoesje beschermt de zijkanten, hoeken en achterkant van uw telefoon. Het beschermt echter niet het scherm. Je kunt een hoesje nemen met een screenprotector van gehard glas.

Een screenprotector van gehard glas is een dun glasplaatje dat op je scherm wordt geplakt. Het beschermt het scherm tegen krassen en vallen. Als je een hoesje koopt met een screenprotector van gehard glas, is het de moeite waard om een beetje extra te betalen voor een kwaliteitsproduct. Goedkopere screenprotectors zijn broos en breken gemakkelijk als ze vallen. Een kwaliteits screen protector zal niet versplinteren zoals goedkopere versies doen.

Gebruik geen verlengde batterijen.

Batterijen met een grotere capaciteit kunnen ontploffen of in brand vliegen. Dit komt omdat de batterij dikker is dan gewone batterijen en druk kan uitoefenen op de telefoon. Het extra gewicht van de verlengde batterij kan er ook voor zorgen dat de telefoon gemakkelijker uit uw handen glipt.

Hoewel deze hoesjes de batterij van uw telefoon een boost geven, kunnen ze gevaarlijk zijn. In plaats daarvan kunt u ook gewoon een draagbare oplader bij u dragen. Draagbare laders zijn klein, licht en laden uw telefoon onderweg op.

Scroll to top