Hoe u uw eigen bedrijf kunt opzetten

Foto Van Mensen Die Handdrukken Doen

Wat maakt iets speciaal "voelen"? Is het een goed uitgevoerde klus met veel hard werk? Of is het iets waardoor je je gewoon ongelooflijk voelt, wetende dat je de maker van het product of de eigenaar van het bedrijf bent. Ik geloof dat als je eenmaal erkent dat je speciaal bent, je gewoon achteruit kunt werken en iets speciaals kunt creëren. Tijdens de Storytelling Workshop leer je alles over trots, privacy en zingeving. U maakt de lay-out van uw boek, tijdschriftnieuwsbrief of promotiebrochure en maakt prachtige foto's, muziek en ontwerpen die zeer relevant zijn voor uw bedrijf. De stem van het seminar is vol trots, privacy en waardering. Het gevoel dat je krijgt als je iemand kunt laten zien waar je trots op bent, is geweldig. Iedereen in de zaal voelt trots als je opstaat en wegloopt van het podium om elkaar de hand te schudden en elke deelnemer te bedanken. Je bent trots op de tijd die je erin hebt gestoken om de presentaties fenomenaal te maken. Het enige dat tijd en moeite kost, is de gemeenschap – de leden van het publiek. Mijn doel is om een ​​van hen te worden.

Uw verhaal zal een van de weinigen in uw gemeenschap zijn die uw verhaal zullen schrijven en u, uw bedrijf en het werk dat u hebt gedaan, gaan waarderen. Wat kunt u bereiken zonder andere geldelijke investering dan uw tijd? Waarom zou de wereld moeten weten….? Jij hebt de kracht om dit te doen! Het beste is dat je niet hoeft te leven in de Verzameling van starende mensen die het potentieel net zo druk hebben als jij. Je bereidt je voor op een lange dag en je bent overgeleverd aan je stoel en je computerscherm om je verhaal te vertellen. Geloof me, dit is niet talrijk en je kunt zo kort of gedetailleerd zijn als je wilt, en je zult nooit worden bestraft voor het hebben van alle sappige details. Ik ga je tijd hier niet nemen. Ik zal alle stappen die u moet nemen in detail beschrijven en later meer tijd nemen. U moet aan het verhaal beginnen terwijl u in de cursus spreekt. Schrijf, terwijl je spreekt, van tevoren op en raadpleeg de stapsgewijze instructies, maar schrijf niet van tevoren, aangezien je zult merken dat terwijl je spreekt, je scenario's creëert op basis van je presentatie en je meer zult worden daar om het publiek te begeleiden en te begeleiden naar een visuele realisatie van de concepten achter de storytelling workshop. Nu je alle geluidsinformatie hebt opgeschreven, houd je de microfoon met beide handen vast en druk je bij elk woord op de "repeat"-knop. Elke keer dat je een woord in je verhaal herhaalt, word je een sociale adverteerder en heb je een andere "marketing" vriend! Je hebt misschien gehoord van het marketingidee van vijftig dollar per kaars voor succesvolle marketing, vooral als je iemand in Marketing kent. Welnu, in deze zelfstudie gaan we een van die "marketing" -mogelijkheden opslaan en we gaan het gratis doen en tegelijkertijd uw bedrijf vergroten. Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen een telefoonlijn hebben en velen van hen hebben meer advertentiemogelijkheden dan jij! Ik heb succesvolle, grote bedrijven gezien die gratis en goedkope advertenties gebruikten en ik kan u laten zien hoe u dit moet doen, zelfs als u een zeer krap budget heeft. Ja, ik neem ongeveer vijftig dollar van de winst voor uw organisatie, maar ik zal het weer teruggeven. Deze gebeurtenis kan bijna gek klinken als je ernaar kijkt, maar voor degenen onder jullie die de instructies begrijpen en opvolgen, je zult in topvorm zijn. U zult meer vertrouwen hebben en meer mensen zullen uw bedrijf vanaf het podium onderschrijven terwijl ze hun eigen succesverhalen delen tijdens de workshop storytelling.

Houd altijd in gedachten dat "als het te mooi klinkt om waar te zijn", dat waarschijnlijk ook zo is!

Wil je de ontmoeting van de geesten, de meest diepgaande training en persoonlijk onderwijs ervaren met 's werelds eerste sociale en zakelijke marketing SymSponsor? Je kunt het je niet veroorloven om dit NIET te doen! Leer hoe u de kracht van internet kunt benutten en zie hoe uw bedrijf onmiddellijk naar een hoger niveau wordt getild, en ga nu meteen aan de slag! Suzy!

Scroll to top