Hoe de juiste verf te kiezen

Gratis stockfoto met borstels, detailopname, gereedschap
Laten we eerst rekening houden met het feit dat schilder opdracht bestaat voor de volledige baan en er zijn geen verborgen extra’s die je misschien niet bewust van zijn.
Waarom prijzen mensen voor een enkele taak?
Verf is een multi-tasks product. Een typisch schildercontract omvat een reeks taken. Omgekeerd, een schilder die slechts één taak uitvoert, leunt achterover en realiseert een hoekje van het werk, waardoor hij zeer weinig winst maakt.
Er worden bijvoorbeeld middelgrote bedragen besteed aan de voorbereiding van oppervlakken, de arbeid maakt het grootste percentage uit van de prijsvergelijking. In actie, schilder gaat naar sourced materiaal, waar corrosie 10 minuten om dit kost 15 tot 60 minuten. Er is ongeveer een 50% extra stijging op materialen als de schilder moet strippen, schuren, grondverf, hoeveelheid was werk. Dit is ook elektriciteit die 60% van de totale prijs voor elektrisch schilderen aannemer samenstelt. Primeren en stralen gaat snel, duurt ongeveer 1 uur per klus. Het moet dan worden geblend, als je vlek het oppervlak dan heb je verliest die extra tijd toe te voegen variabelen moeten worden berekend, namelijk, droogtijd en dit zal variëren afhankelijk van wat voor soort verf moet worden gebruikt.
Er is ook voorbereiding van het oppervlak voordat je knop op nummers moet shell op te noemen. Linoleum bijvoorbeeld moet worden voorbereid waardoor het een tijdrovend en stroperig proces in de uiteindelijke wassen en reinigen proces. Steencoatings hebben verschillende processen en vereisen verschillende systemen, sommige bedrijven gebruiken specifieke machines en er zijn andere die specifieke chemicaliën gebruiken waardoor het eenvoudig is om onderscheid te maken.
Fluweel en andere oppervlakken moeten volgens hoge normen worden gestoffeerd, vandaar de behoefte aan een hoog niveau van voorbereiding. Houtwerk, pleisterwerk, metselwerk hebben verschillende behoeften en deze vereisen verschillende apparatuur en coatings voor verschillende deskundige technieken. Het wordt moeilijk om latexverf aan te brengen op hout dat zich rond elektrische leidingen bevindt. Ik veronderstel dat u nu een opening hebt om te vragen “wat kost het?”.
Prijsvergelijking tussen verven en niet verven
Schilderen is in de meeste situaties een aanzienlijk goedkopere optie. Bijvoorbeeld, ik had, in elk van de bovengenoemde omstandigheden, kunnen besteden nauwkeurigheid van 10000to beginnen, terwijl ik had kunnen hebben een baan Voltooien voor Squ-verslag en afgewerkt met een kwaliteit tweede voor vergelijking van 10500. Nu is kostenvergelijking niet alleen voor verf, u zult zich ook moeten realiseren dat u contant zult moeten betalen totdat de verf klaar is.
Aangezien de prijs van de verf het belangrijkste punt van overweging zal zijn, laten we nog een berekening maken van de resterende tijd die nodig zal zijn om onze muurschildering af te werken. Omdat de muur eronder niet behandeld is, zal het oppervlak eronder nat worden en bruin of geel worden, wat de arbeidskosten nog zal verhogen. Als men niet begrijpt wat de omvang van het werk is dat komt kijken bij het bepalen van hoe diep de wash effectief moet worden gebruikt en hoe verfopbouw en onregelmatige reflectie moeten worden verwijderd, komt er nog een percentage bij op dit artikel.
Als een oppervlak niet is voorbereid, hoe lang heeft men dan nodig om het oppervlak uit te harden, en hoe lang moet men dan wachten tot na de eerste laag om de tweede laag aan te brengen.
In een notendop, betaal 100% van het bedrag voor wrap functionele oplossende primers / acrylverf coatings worden toegepast en het resterende percentage zal zijn voor aandacht aan secundaire lagen.
Welke verven zou ik nodig hebben?
Het is nuttig op te merken dat de bovenkant van de gammafabrikanten over het algemeen met de beste producten, verf, slijtvaste en geeft ongelooflijke resultaten uitkomen. Deze kunnen niet worden bereikt als u van plan bent om te spuiten, of zo snel als een andere aannemer, en de toepassing tijd zal een mite tin en dus tijdgevoelig.
S’) Het plaatsen van de painto band op de muur is de meest rechttoe rechtaan taak en vereist het grootste deel van het werk te worden ingevuld door de schilder, zal hij ook toezicht houden op de precieze schilder beweging en kan een pijn voor of tijdens het aanbrengen van verf bijvoorbeeld spuiten, rollen of borstelen zijn.
Scroll to top